Top
 

Doar 1 din 10 start-up-uri devine un succes. Suntem noi acela?

Acum te afli pe blogul agenției de comunicare MINIO. Suntem la început, fără să fim începători. Ne-am înființat în ianuarie 2016, cu toate că am lucrat ani buni în publicitate. Eu, spre exemplu, am 13 ani intenși. Acum, însă, încep un nou drum – o nouă agenție plină de energie și curaj.

Pentru mulți, această decizie poate părea o nebunie. Sunt și așa destule agenții în piața asta subnutrită. La Registrul Comerțului, sunt peste 4.800 de companii înregistrate ca oferind servicii de publicitate. Încă una, e exact ce lipsea. În plus, statisticile arată că 90% dintre start-up-uri eșuează (http://fortune.com/2014/09/25/why-startups-fail-according-to-their-founders/).

Și atunci, de ce suntem aici? Atât eu, cât și colegii mei, credem că putem schimba lumea publicității, pe care o iubim nespus. Este ca o pasiune bolnavă. Cu cât intrăm mai adânc în industria asta, cu atât îi descoperim mai mult defectele și cu atât mai mult vrem să o facem bine.

Ne dorim să realizăm campanii care rezolvă problemele oamenilor. Vrem să derulăm proiecte prin care să creștem branduri etice, cărora le pasă de consumatorii lor, nu doar de cota de la bursă. Vrem să reducem prăpastia dintre client și agenție și să le arătăm că putem fi o echipă. Vrem să ajutăm brandurile să țină pasul cu viteza și complexitatea enormă din jurul lor. Vrem să apropriem tot mai mult marketerii de consumatori, într-un win-win veritabil. Și, în timp ce facem toate astea, vrem să creștem noi, ca și oameni. Să învățăm, să inovăm, să ne reinventăm de câte ori e nevoie.

Întrebarea cheie este: Vom reuși?

Inima ne spune da, însă nu avem niciun glob de cristal. Vom vedea împreună. Aici vom scrie povestea noastră, așa cum se naște ea zi de zi. Vom povesti aici toată evoluția noastră, cu bune și cu rele. Și ne-am dori să fiți și voi alături de noi, să ne oferiți sfaturi din propria experiență, să ne inspirați sau să ne certați. Noi credem în oameni și în comunități. De aceea, sper să devii cititorul nostru și, poate, într-o zi, și suporterul nostru. Ne-ar prinde bine un pic de susținere. Scrie-ne și tu și hai să vorbim.

Fii alături de noi, măcar cu o vorbă. Și atunci când noi, Minio, vom fi acel un start-up din 10 care reușește, vei ști că a fost și datorită ție.

3

Written by: Ioana Mucenic

Hi! I am Ioana, partner and CEO in Minio. I am looking forward to winning my place in the advertising history, by creating bold and effective campaigns, for brands all around the globe. I am passionate about finding solutions to your business problems. And I am training my team in doing the same.

Latest comments

Post a comment