Top
 

33 fără 10….eu, Minio și trecutul

Cristina, cine este Cristina? Întrebarea care mi-a răscolit mintea de multe ori în ultimii 33 de ani fără 10 zile.

Păi, IERI eram o temperamentală, instabilă, voiam ca totul să se întâmple ieri, poate de aici și deciziile greșite pe care le-am luat, dar care pe de-o parte m-au format și dezvoltat ca om.

Acum 10 ani, când ieșeam pe ușa Facultății de Limbi Străine, am zis ca voi face marea cu sarea.

Și ce-am făcut: m-am dus în sistemul bancar, am zis că acolo sunt banii…Păi, acolo au fost, că după nici un an, aveam deja un credit de nevoi personale și o descoperire de cont. Ce face tânăra Cristina cu banii împrumutați pe o perioadă de 5 ani? Pleacă în Austria la ski, chiar dacă nu schiază! Are însă grijă să se oprească în Viena să cheltuiască tot pe haine și farduri. Restul vacanței mi l-am petrecut în mare parte în cameră, dar zilnic îmi aranjam în diferite poziții “proaspăta avuție”

Și așa s-au desfășurat și următorii ani, toți banii câștigați “îi îmbrăcam” și sora mea pleca în călătorii cu hainele mele la purtător.

Până în prezent mi-am căutat fericirea doar în perechi de pantofi sau multe haine ca să fie, în distracții, într-un corp perfect, în bani munciți de mine în job-uri care nu mă reprezentau 100%.

Spiritualitatea mea era mascată în aceste forme și nu o lăsam să iasă la suprafață ; Nu arătam ceea ce eram eu de fapt și căutam afară ceea ce de fapt aveam pe dinăuntru.

Acum 2 ani am făcut primul pas spre maturitate și mi-am achiziționat micuțul meu paradis locativ, al meu și doar al meu. Păi nu de alta, dar trebuia să am unde să depozitez ceea ce colecționasem în ultimii ani.

TOT IERI, a venit și răspunsul la întrebarea: Care e rostul meu? Păi, am decis să mă prețuiesc mai mult, să descopăr cine sunt. Îmi știu personalitatea acum, mi-am descoperit vocația.

ASTĂZI, stilul meu este simplu, pentru că am învățat să-mi iau fericirea din lucruri mărunte. Am trăit într-un timp relativ scurt cât alții poate într-o viață și ceea ce sunt acum sunt consecința trăirilor și experienței mele.

Sunt o Cristina veselă și deschisă, foarte ambițioasă, cu o dorință mai aprigă de cunoaștere și dezvoltare, cu același temperament amestecat, când incendiar, când romantic și candid.

ASTĂZI vreau să fiu fericită cu ceea ce sunt, ceea ce fac și ce am.

Stilul meu este oglinda sufletului meu care s-a reflectat în Minio, prin Ioana Mucenic la prima noastră discuție. Simt și respir marketing, trăiesc și iubesc ideile mișto (ale mele sau ale colegilor mei), dar mai ales sunt dependentă de relaționarea cu oameni frumoși.

Minio, dragă Minio, mulțumesc că mi-ai dat aripi ca să pot zbura acolo unde mintea mea își dorește! Să zburăm cât mai departe, ca să avem ce povesti după!

Written by: Cristina Sârbu

Hello, I’m Cristina, nice to meet you! I’m a very happy person and I would like to give you the same condition. But this is just the beginning, because I can do much more for your brand. I know hot to engage your clients and offer you the best PR campaigns ever. Let’s do this together!

Latest comments

Post a comment