Top
 

Cifrele, în lumea creativității

Brainstorming?!? Nu am ce să caut eu acolo, nu am nici un strop de creativitate! Dă-mi cifre și sunt cea mai fericită!  Acum o lună am luat decizia de a merge alături de niște oameni extraordinari pe un nou drum. De atunci am avut parte de o serie de întâmplări care și-au pus amprenta pe felul meu de a vedea lucrurile și de a avea mai multă încredere în forțele proprii.

De multe ori m-am întrebat:”Cât de creativ trebuie să fii pentru a fi account, să vii cu niște idei mărețe într-un brainstorming, care să realizeze un concept extraordinar ?

Niciodată nu am participat, fiindcă eram foarte convinsă că nu am ce să caut acolo din cauza lipsei mele de creativitate (de aceea am și ales un domeniu logic și exact). Dar, fiind la început de drum și lucrând toți într-o sufragerie, vrând-nevrând a trebuit să particip la un brainstorming. Atunci am realizat că nu iți trebuie o minte briliantă pentru a veni cu câte o idee.

Fiecare spunea exact ce îi trecea în momentul respectiv prin cap, chiar dacă nu era wow, dar acea idee îi împingea pe ceilalți cu gândirea mai departe și, de la o simplă idee, s-a ajuns la o ditamai campania.

Când îi ascultam pe cei din jur, îmi veneau în cap o grămadă de scenarii și de planuri. Simțeam cum mă motivează intelectual, cum îmi invadează mintea o mulțime de idei de la cele nebunești până la cele extraordinare, să am o viziune cât mai largă despre cum am putea să facem aceea campanie. Nu mă recunoșteam.

Chiar dacă din cauza neîncrederii mele în forțele proprii nu am spus mai nimic, m-am hotărât ca pe viitor să particip cât mai des la brainstorming-uri și de a-mi face curajul să și spun ceea ce gândesc în momentul acela, chiar dacă nu o să fie cea mai tare idee.

Mulțumesc Minio, pentru șansa de a-ți fi alături în  această călătorie și îmi doresc să creștem împreună, să avem parte numai de succese și să demonstrăm lumii că, dacă ai ambiție, se poate. 🙂

8

Written by: Ramona Atodiresei

Hi, I’m Ramona! How are you today? I hope you doing well, as I do every day. I hardly wait to send you some good digits. Actually, numbers are my beautiful words. So, one, two, three, please keep in touch with me!

Latest comments

Post a comment