Top
 

Azi m-am premiat!

Nu, nu m-am întors la școală. Azi m-am premiat pentru alte lucruri:

M-am premiat pentru că, deși m-am trezit la 6:00, mi-am ancorat un zâmbet mare pe față să înfrunt to-do-list-ul de 2 pagini care mă aștepta la birou.

M-am premiat pentru că mi-am luat flori ca să îmi fac ziua mai frumoasă. Dar, cel mai important, m-am super premiat pentru că mi-am dat seama că florile pot să mi le iau singură și să nu tot aștept să le primesc și eu odată de la cineva.

M-am premiat pentru că m-am întrerupt din 5 în 5 minute ca să răspund tuturor mailurilor, telefoanelor și întrebărilor pentru toate campaniile pe care le coordonez în paralel.

M-am premiat pentru că am azi greșit, mi-am asumat și am învățat ceva din asta.

M-am premiat pentru că am fost calmă indiferent de câte trepte am urcat să fac follow-up în creație pe materiale, de câte ori a trebuit să repet același lucru sau să înfrunt mici glumițe pe faptul că mă cam grăbesc ”cu materialele alea”.

M-am premiat pentru că, deși aveam 1000 de gânduri, am reușit să leg 2 cuvinte coerente și un zâmbet în pauzele cu colegii la țigară.

M-am premiat pentru că pentru prima oară am primit feedback pe un material făcut de mine fără să îl iau personal și să îmi desconsider singură inputul.

M-am premiat pentru că am făcut 3 lucruri odată și tot am reușit să ofer ajutorul cuiva care își prinsese urechile cu o prezentare.

M-am premiat pentru că mi-am dat seama că trebuie să ai răbdare cu oamenii, altfel nu obții nimic. Multă răbdare.

M-am premiat pentru că am înțeles că nu există argumente pentru care nu rezolvi ceva, doar scuze.

M-am premiat pentru că am scris primul meu articol de specialitate pentru revista Piața, ediția printată.

M-am premiat pentru că am avut tăria să îmi susțin punctul de vedere, fără să mă enervez sau să enervez, fără să supăr pe nimeni și, cel mai important, fără să cedez.

M-am premiat pentru că am reușit să mănânc de prânz, chiar dacă prânzul a fost, de fapt, la ora 4.

M-am premiat pentru că, deși eram epuizată și începusem să mă enervez pe situația de azi, mi-am făcut timp să dau un sfat și să ajut pe cineva care primise un feedback foarte dur și greu de trecut cu vederea.

M-am premiat pentru că nu mai reușeam să vorbesc coerent, asta după ore în șir de vorbit încontinuu.

M-am premiat pentru că am primit multe replici din gama mulțumesc: ”Mulțumesc tare mult pentru rapiditate!”, ”Mulțumesc pentru tot suportul oferit!”, ”Mulțumesc că te-ai gândit la asta!”, ”Mulțumesc că ai făcut asta pentru mine!”

M-am premiat că mi-am livrat toate materialele la timp și am reușit să strecor și câteva idei bune pentru pitch.

M-am premiat pentru că am făcut complimente azi și am făcut câțiva oameni să se simtă bine în pielea lor.

M-am premiat pentru că azi am învățat să-mi apreciez singură munca și să nu aștept feedback de la nimeni pe tema asta.

M-am premiat pentru că mi-am terminat acel to-do-list de 2 pagini.

După o perioadă lungă în care am așteptat să fiu premiată, pe merit, așa ca la școală, am decis că nu am nevoie de coroniță. De la nimeni. Coronița ți-o dai singur, zilnic sau, după caz, te lași repetent.

9

Written by: Cristiana Pană

Hello, my name is Cristiana – just call me Cris. My passion is to create powerful strategies that have a true impact on your business. For me, advertising is a key component for every company and, from this angle, ROI is essential.

Latest comments

Post a comment