Back To Top

Alex Macsoda.

Senior Art Director

Când vezi un vizual lucrat de Alex știi instant că-i al lui, chiar și în limitele regulilor din manualul de brand pe care le respectă cu sfințenie. Asta pentru că al nostru coleg lucrează minimalist, experimentând cu tipografia și fotografia în drumul lui spre a găsi esența KV-ului.

Alex primește orice deadline cu un calm nemaivăzut și e tipul de coleg care chiar întreabă când nu îi e clar ceva din brief (ceea ce face ca rundele de feedback să fie considerabil mai puține). Alex e super pragmatic, prietenos și meticulos și ne bucurăm tare că e alături de noi, în echipa Minio! 🙂 

Salut! Aici Alex, Art Directorul de care ai nevoie pentru noul tău proiect cu Minio! Sunt gata să-ți prezint vizualuri care sunt pe brief, dar care te și surprind când te aștepți mai puțin, prin cele mai subtile detalii. Hai cu mail pe brief@minio.ro ca să începem treaba!

Cu 15 ani de experiență în domeniu, Alex a lucrat în Publicitate – de la campanii integrate la print și social media, a creat identități de brand, s-a jucat cu 3D-ul și a făcut web design – de fiecare dată, de excepție.
Alex e absolvent de master în Publicitate și proiectele în care s-a implicat activ au câștigat diverse premii la ADC Awards, Internetics și Euroviral. Îl puteți citi pe Alex în cărți de graphic design și îl găsiți și printre paginile web ale platformelor Behance și Lovely Package.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Coca-Cola, JTI, Peroni, Ferrero, SCA (Libresse, Tena), TetraPak, Western Union, Dr. Oetker, Vincon, Deutsche Bank, Raureni, Radio Guerrilla, Ursus Breweries (Peroni, Grolsch), Heineken (Silva), Meda, Lidl, Wella, Mercedes-Benz.

Graphic Design 00%

Atenție la detalii 00%

Execuție 00%

Răbdare 00%