Back To Top

Ana Velea.

Head of Operations

Ana este una dintre persoanele de bază din echipa de management. Este omul nostru de HR, managerul nostru de fericire și persoana a cărei muncă o ușurează pe a noastră și îi oferă calitatea și eficiența de care avem nevoie în fiecare zi.

Salut, sunt Ana și îmi pare bine să te cunosc! Îmi place să promovez o cultură de lucru care încurajează creativitatea și performanța. Motto-ul meu? Gândirea ne conturează lumea!

Background-ul profesional al Anei se potrivește perfect cu agenția noastră. Având mai mult de 10 ani de experiență în domeniu, Ana are expertiza necesară pentru a jongla cu diferite aspecte ale business-ului nostru, cum ar fi cea operațională, financiară și, cel mai important, factorul uman.
Ana a lucrat în vânzări, așa că perspectiva obținută din client service o ajută să ia cele mai bune decizii strategice de business și i-a dezvoltat abilitatea de a crea și implementa proceduri operaționale. În plus, pe partea de HR, Ana e responsabilă de toate funcțiile care se ocupă cu factorul uman al agenției, inclusiv partea de recrutare, angajare, training și dezvoltare a culturii de lucru. Ana crede cu tărie în excelența operațională și în creativitatea la locul de muncă.

Management al oamenilor 00%

Abilități de organizare 00%

Financiar 00%

Operațiuni 00%

Go-getter 00%