Back To Top

Ana Velea.

Head of Operations

Head of operations

Ana este una dintre persoanele de bază din echipa de management. Este omul nostru de HR, managerul nostru de fericire și persoana a cărei muncă o ușurează pe a noastră și îi oferă calitatea și eficiența de care avem nevoie în fiecare zi.

Salut, sunt Ana și îmi pare bine să te cunosc! Îmi place să promovez o cultură de lucru care încurajează creativitatea și performanța. Motto-ul meu? Gândirea ne conturează lumea!

Background-ul profesional al Anei se potrivește perfect cu agenția noastră. Având mai mult de 10 ani de experiență în domeniu, Ana are expertiza necesară pentru a jongla cu diferite aspecte ale business-ului nostru, cum ar fi cea operațională, financiară și, cel mai important, factorul uman.
Ana a lucrat în vânzări, așa că perspectiva obținută din client service o ajută să ia cele mai bune decizii strategice de business și i-a dezvoltat abilitatea de a crea și implementa proceduri operaționale. În plus, pe partea de HR, Ana e responsabilă de toate funcțiile care se ocupă cu factorul uman al agenției, inclusiv partea de recrutare, angajare, training și dezvoltare a culturii de lucru. Ana crede cu tărie în excelența operațională și în creativitatea la locul de muncă.

Management al oamenilor 00%

Abilități de organizare 00%

Financiar 00%

Operațiuni 00%

Go-getter 00%