Back To Top

Andreea Flori.

Account Manager

Pentru Andreea, Minio e primul job și aproape primul contact cu lumea publicității. De ce „aproape”? În timpul facultății a ocupat poziții similare în asociația din care a făcut parte, ceea ce i-a oferit un start mai pregătit în provocările care urmau să o aștepte aici.

Bună, sunt Andreea, un Account Executive dornic să învețe constant cât mai multe despre publicitate și să creeze proiecte provocatoare. Partea de organizare de proiect este punctul meu forte. Nu mai aștepta și trimite-mi un brief!

Absolventă de Comunicare și Relații Publice, Andreea a pășit cu mult interes în lumea publicității, la Minio, pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul proiectelor de voluntariat desfășurate. Unul dintre punctele sale forte definitorii este găsirea și organizarea resurselor.
La Minio cel mai mult îi plac oamenii, de la care îi place să audă povești și să învețe cât mai multe și despre care spune mereu că o stimulează. Pe lângă partea de Project Management, Andreea cochetează și cu Managementul Reputației, un domeniu pe care își dorește să-l aprofundeze.
În timpul liber, Andreea se relaxează citind, uitându-se la filme sau pedalând pe bicicletă.
Câțiva dintre clienții pentru care lucrează: ANCOM, HOYA, L’Oréal, BAT, SOCAR, WebDigital.

Hotărâre 00%

Organizare 00%

Problem solver 00%

Eficiență 00%