Back To Top

Andrei Sandu.

Graphic Designer

Graphic Designer

Dacă ați văzut un KV care v-a plăcut mult de tot la unul dintre clienții noștri, sunt șanse mari ca Andrei să-l fi lucrat. Skill-urile lui se învârt în zona graficii 2D și 3D, iar pasiunea îl conduce tot timpul spre a învăța lucruri noi tot în domeniul care îl pasionează foarte mult.

Salut, sunt Andrei, Graphic Designer, și cred în lucrurile bine făcute. Designul mă pasionează din toate punctele de vedere și încerc să descopăr cât mai multe lucruri despre domeniu. De la digital assets la video editing, pot să dau viață vizuală viitoarei tale campanii. Trimite-ne un brief și mă apuc de brainstorming!

Atunci când nu ”pedalează” prin Illustrator sau Keyshot, pedalează pe bicicletă, cu un aparat foto lângă el, să surprindă tot ce i se pare interesant în drumul său.
La Minio, Andrei a învățat cât de eficient poate lucra într-o echipă bine închegată și și-a perfecționat cunoștiințele tehnice, dar în timpul liber îi place să fie autodidact și să mai învețe câte ceva. Ca planuri de viitor, lui Andrei i-ar plăcea să adauge în portofoliu skill-uri UX și să învețe randare hiper-realistă și animație 3D. Andrei e muncitor și perfecționist, iar pasiunea pentru domeniu se reflectă intens în munca lui. Sigur ai văzut măcar o dată o reclamă lucrată de el și ai spus ”Wow!”.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Mondelēz, Reckitt Benckiser, Coca-Cola, Heineken, Suzuki.

Grafică 2D 00%

UX 00%

Editare video 00%

Proactivitate 00%