Back To Top

Diana Cobzaru.

Junior creative strategist

Junior creative strategist

Tânără și deja gata să pună la cale strategii creative pentru business-ul tău – aceasta este Diana, noul nostru Junior Creative Strategist. Deși face parte din echipa Minio de puțin timp, a prins rapid ce înseamnă să structurezi o strategie de comunicare, iar acum aduce plusul de inspirație de care avem cu toții nevoie în soluționarea creativă a brief-urilor.

Bună! Eu sunt Diana, acel Junior Creative Strategist care îți poate oferi soluții de „oameni mari”, chiar dacă sunt încă la început. Când primesc un brief, îl studiez atentă, apoi intru într-un proces de research și brainstorming până găsesc ideile care se potrivesc cel mai bine.

Diana a studiat publicitate la UBB Cluj-Napoca, însă nu doar de acolo provine creativitatea. Cu o pasiune pentru teatru începută în liceu și un simț vizual exersat în design de interior, Diana are capacitatea de a combina informația analitică cu inspirația creativă în proiectele ei. Ce rezultă acest mix? Un up-and-coming Creative Strategist, capabil să gândească o strategie complexă de la soluționarea brief-ului la execuție creativă. Deși nouă în echipa Minio, Diana nu se află la primul contact cu publicitatea. A absolvit Alternative School for Creative Thinking și Școala ADC*RO și a participat la Festivalul European de Publicitate Eurobest.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Kellogg’s, Podravka (Lino Lada & Eva), Viper, Fuchs, Floriol, Aptamil, Brand Minds.

Skill-uri de prezentare 00%

Pasiune pentru digital 00%

Curiozitate pentru noile trenduri 00%

Good vibes 00%