Back To Top

Luna Nica.

Junior copywriter

Junior copywriter

”To the Moon and Back” pare să fie motto-ul Lunei, unul din cei mai noi, dar și cei mai ambițioși membri ai echipei. Cu o carieră la Minio începută ca Social Media Exec, drive-ul și mai ales creativitatea i-au adus rapid funcția de Junior Copywriter, iar acum ne încântă cu texte și concepte creative care ies din tipare.

Hei! Sunt Luna, Copywriterul cu care vrei să lucrezi atunci când ai nevoie de acea soluție creativă eficientă. Explică-mi de ce ai nevoie, și voi mixa povești și vizualuri în campanii cât mai creative. De fapt, de ce nu-mi trimiți un brief chiar acum?

Simțul curiozității extrem de dezvoltat a făcut ca traseul educațional și profesional al Lunei să fie extrem de complex, trecând de la Litere, la Film, la Istoria Artei, la Publicitate și Comunicare. Tocmai acest mozaic experiențial o ajută pe Luna să-și găsească surse diverse și relevante de inspirație în Copywriting atunci când are nevoie de ea. După ce a terminat școala de film și media la Cluj-Napoca, a lucrat o perioadă ca producător de film, regizor pentru materiale scurte, iar apoi a intrat cu forțe proaspete în publicitate. Are o tradiție sezonieră de lucrat în cadrul TIFF în două departamente: comunicare și video, iar acum pune în practică tot ce a învățat pe această cale, în campaniile pentru clienții agenției.
Câțiva dintre clienții pentru care lucrează:
Mondelēz, BAT, Rowenta, Caroli, Paranix, Socar, L’OR, Prefera.

Creativitate Impromptu 00%

Filosofie 00%

Punctualitate 00%

Nu se poate opri din învățat 00%