Back To Top

Mădălina Badea.

PR & Influencer Executive

Pentru PR ai nevoie de multe idei și conexiuni, iar pentru lucrul cu influencerii intuiția e super necesară. Mai strecoară și niște referințe Zilleniale și ai obținut persoana potrivită care să-i dea campaniei tale cel mai fresh upgrade!

Hi, there! Sunt Mădălina și abia aștept să bem o cafea împreună. La final eu voi afla ce n-a funcționat până acum, iar tu vei avea un plan detaliat pentru o campanie cu dublă componentă. Are you in?

Minio este primul job oficial pentru Mădălina. Dar a adus cu ea aici experiența a doi ani petrecuți într-una dintre cele mai mari asociații de Relații Publice & Publicitate din țară, plus cunoștințe editoriale dezvoltate în timp și în redacții.
Mădă este o persoană competitivă și determinată, care își propune să facă din fiecare proiect un moment de referință în cariera ei. Se spune că s-a găsit cu Publicitatea când avea nevoie de stabilitate și siguranță, permițând astfel creativității să se desfășoare full force.
Când nu face research pentru influenceri o găsești în cinematograf sau citind o carte bună cu o cafea, și mai bună, alături.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: JDE, Hill`s, Ciuc Radler, Philadelphia, Alka.

Creativitate 00%

Curiozitate 00%

Organizare 00%

Abilități de comunicare 00%