Back To Top

Marius Marin.

Head of Reputation

Marius iubește publicitatea aproape la fel de mult pe cât iubește cafeaua. Și crede-ne pe cuvânt – e mult! Cu toată energia și dorința lui de a se dezvolta în fiecare zi, Marius ne-a câștigat inimile.

El este al nostru PR and Reputation Specialist, ajutându-ne în fiecare zi să ne punem proiectele în lumina reflectoarelor.

Hello, eu sunt Marius și advertising-ul e ceea ce fac cel mai bine. Treaba mea e să lansez știri iar superputerea mea e să aduc vizibilitate campaniei tale în orice moment. Ce mai aștepți? Trimite-mi un brief și te vei convinge!

Marius iubește să călătorească și să facă poze în timp ce e plecat. Dar de departe cel mai interesant lucru e drumul său profesional. A studiat Jurnalism și e masterand în Social Media & Online Marketing.
Câteva dintre punctele cheie ale carierei lui Marius sunt cele două eseuri pe care le-a scris: “Cultura media într-o lume multiculturală” și “Tânărul jurnalist la început de carieră și dorința de a se afirma.”
Printre altele, Marius a mai și fondat primul oficiu de presă al unei universități private din România, în 2013 la Universitatea Hyperion, instituție alături de care a lucrat până în 2019.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: JYSK, Mondelēz, Durex, Tefal, Miniso, BAT, L’Oréal, Rowenta, Huawei, Heineken, McDonald’s, Birra Moretti.

Skill-uri de PR 00%

Client service 00%

Creativitate 00%

Vitalitate 00%