Back To Top

Oana Lupu.

Account manager

După 12 ani de advertising, entuziasmul Oanei e la fel de fresh ca în prima zi. Asta pentru că experiența i-a oferit una dintre cele mai importante viziuni: fiecare proiect e diferit. Oana crede cu tărie că atunci când lucrezi în advertising, nu există riscul de a-ți atinge limitele sau de a-ți automatiza unele moduri de lucru.

Hey, sunt Oana! Empatizez cu fiecare persoană alături de care lucrez, fie că vin cu un request sau că își exprimă idei sau opinii. Încerc întotdeauna să le înțeleg punctul de vedere pentru că asta e crucial în interacțiunea cu un client.

Oana a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Investiții din cadrul Universității Româno-Americane înainte să-și înceapă cariera în publicitate.
Zâmbetul ei permanent ne-a făcut s-o îndrăgim din prima, însă skill-urile ei de planificare și organizare, alături de modul ei eficient de a comunica ne-au convins că trebuie să facă parte din echipa noastră.
Oana iubește să călătorească și de fiecare dată când urcă în avion către noua ei destinație, se îngrijorează din cauza unui posibil deadline uitat. Asta ar trebui să-ți spună ceva!
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Ursus, Bergenbier, JDE, Coca Cola, Procter & Gamble, Interbrands, Beiersdorf, Palmolive, Mondelez, Nestle, Tymbark, Metro, Kaufland. Cu Bosch, Electrolux, Karcher, GSK.

Skill-uri sociale 00%

Eficiență în planificare 00%

Respectare deadline-uri 00%

Optimism 00%