Back To Top

Ruxandra Ciurescu.

Account Manager

Ruxandra este printre cele mai ingenioase persoane din agenție – și asta nu doar pentru că adoră Crime Fictionul. Iubește campaniile cu sens, organizarea temeinică și comunicarea directă.

Îi place să descopere constant – fie că e vorba de noi trenduri în preferințele consumatorilor sau gastronomie. Account Manager la Minio, Ruxandra este extrem de pricepută la susținerea unui proiect de la idee la implementare de success.

Hello, eu sunt Rux și Publicitatea e locul unde aduc valoare, în timp ce mă super bucur de proces. Mă ocup zi de zi ca proiectele agenției să fie în ritm cu nevoile clienților și învăț permanent, pentru a întâmpina cu eleganță și precizie orice provocări manageriale ar putea apărea.

Ruxandra este o colegă empatică, absolventă a facultății de Sociologie și Asistență Socială. Îi plac campaniile integrate și are o vastă experiență în managementul proiectelor de orice tip, pentru clienți de talie înaltă. Deși lucrează în Publicitate de peste 7 ani, Ruxandra rămâne la fel de fresh în idei și matură în execuții.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Heineken, Coca-Cola HBC, POPEYES, PepsiCo, Cris-Tim, Alka, Râureni, Secom.

Client Service 00%

Empatie 00%

Team player 00%

Entuziasm 00%