Back To Top

Simona Fugaru.

Digital account manager

Digital account manager

„Data is the new black” spune Simona, noul nostru Digital Account Manager. Cu o pasiune reală pentru lumea digitală și orientată spre atingerea eficientă a KPI-urilor, Simona poate transforma un cont de digital într-o operă de artă.

Bună! Eu sunt Simona, Digital Account Manager cu o hyperpasiune pentru date! Dă-mi un link de digital media și mă voi asigura că parametrii lui se îmbunătățesc rapid.

Simona este unul dintre acei puțini oameni care au avut curajul de a nu se complace într-o singură industrie și a avut mereu curiozitatea de a învăța și a se dezvolta constant. După ce a terminat Facultatea de Administrație Publică și un masterat în Studii Administrative Europene, Simona a lucrat în domeniu destul cât să-și dea seama că locul ei este într-un spațiu mai creativ și a făcut o turnură de 180 de grade spre publicitate și mediul digital. Cu un talent nativ de lider, a ajuns rapid să ocupe funcții de management în companii de digital, iar acum a început o nouă aventură ca Digital Account Manager la Minio!
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: nn.ro, kiwi finance x storia, TBI Bank, megaimage.ro, colorful.hr, calculatorvenituri.ro, Hervis.ro, Optiblu, Optiplaza, Storia.ro, OLX, Morphy Richards Romania, Intersnack.

Management de Proiect 00%

Strategie de Marketing Digital 00%

Comunicare creativă 00%

Good vibes 00%