Back To Top

Teodora Mihale.

Account manager

Account manager

Teodora s-a alăturat echipei Minio în 2019 și în prezent gestionează proiecte din zona de BTL, dar și digital, îmbinând de fiecare dată eficiența cu o experiență personalizată pe nevoi & valori, atât pentru client, cât și pentru consumator.

Bună! Eu sunt Teodora și întotdeauna sunt în căutare de noi soluții pentru problemele inevitabile cu care ne confruntăm în industrie. Sunt aici ca să rezolv, să clarific și să mă asigur că totul merge în direcția potrivită.

Teodora a absolvit specializarea Publicitate în cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative și încă de atunci s-a implicat în proiecte din industria comunicării: evenimente, PR artistic și în final publicitate.
În zilele obișnuite de lucru, lucrurile care o ajută să livreze rezultatele dorite sunt organizarea fără cusur și „ochiul” artistic format pe nevoile fiecărui client cu care a avut ocazia să colaboreze. La început, s-a specializat în proiecte BTL, dedicând majoritatea timpului activărilor de brand neconvenționale, urmând să preia și proiecte din zona de digital marketing.
În timpul liber, îi place să iasă din tipare și să caute insight-uri despre consumator prin intermediul activităților ei preferate: călătorii, citit și interacțiune cu oameni din zone culturale cât mai diverse.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Sun Plaza, Maspex, Groupe SEB, BAT, Eurolines, Socar.

Empatie 00%

Planificarea acțiunii 00%

Receptivitate 00%

Management de proiect 00%