Back To Top

Teofan Gavriliu.

Art director

Art director

Teo este unul dintre cei mai talentați membri Minio. Este un adevărat art director în toate: cântă la pian și la muzicuță și scrie poezii. Lucrează în design cu același talent, dar întotdeauna cu o înțelegere extraordinară a brief-ului.

Bună, eu sunt Teo! Ceea ce iubesc la domeniul de advertising este diversitatea brandurilor și modul în care poți transpune asta într-un KV. Trimite-ne brief-ul tău și vei vedea despre ce vorbesc.

Fără îndoială, competențele lui Teo sunt dovada talentului său înnăscut, dar și a muncii asidue. S-a alăturat echipei Minio în toamna lui 2017, după câteva luni în care a lucrat pentru Grafică și Tipar, pe postul de graphic designer/DTP.
A învățat bazele design-ului la Ontario College of Art and Design în Toronto, Canada, unde a trăit timp de opt ani. Ulterior, a revenit în România și a început să descopere marile secrete ale profesiei sale.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat:
Ancom, Bonduelle, Carrefour, Engie, Hasbro – Play-Doh, Herlitz, Jacobs, Medlife, Durex, Veet, Scholl, Rowenta, Tefal, SunPlaza

Inovație 00%

Creativitate 00%

Execuție 00%

Talent 00%