Back To Top
Image Alt

Servicii

Servicii Agenție Publicitate.

Oferim creativitate strategică, așadar mixul nostru de servicii este mai presus de campaniile ATL/BTL/Digitale. În schimb, misiunea noastră este să te conectăm pe tine, brandul, cu consumatorul. Chiar dacă asta poate părea simplu, este tot mai dificil în mediul de astăzi. Această conexiune este construită cu ajutorul unui insight puternic, a mesajelor creative, a implementărilor 360, dar și cu ajutorul instrumentelor de empatie, ținând cont de experiența utilizatorului și folosind neuro-marketing. Gândim strategic și executăm creativ.

prezentăm
Minio Studio.

Minio este un studio de creativitate strategică lansat în februarie 2016. Dar am crescut repede – după numai 3 ani, suntem listați în Topul Agențiilor Forbes. Avem o echipă de 26 de oameni talentați. Premii la festivaluri locale. Dotări interne pentru analiza datelor biometrice. Și o misiune: într-o lume în care oamenii folosesc adblocker și fenomenul celor care urăsc reclamele e în creștere, vrem să conectăm brandurile cu consumatorii într-o manieră relevantă, creativă și eficientă.

De ce noi.

Sunt multe agenții în România – atât locale, cât și globale. În calitate de client, ai foarte multe opțiuni. Deci de ce ai lua în considerare Minio pe lista scurtă, pe lângă portofoliu, echipă, costuri și servicii?

Antreprenori pasionați

CEO-ul nostru a lansat primul business la 21 de ani și de atunci este antreprenor. Deci energia start-up-ului este prezentă în tot ce facem. Și vrem să o împărtășim cu tine.

Loiali cu clienții noștri

Valorificăm loialitatea și avem grijă profundă de clienții noștri. Ne vedem ca o parte extinsă a echipei lor și îi ajutăm cu dedicare. Clienții pot conta pe noi cu încredere.

Aducem ideile la viață

Iubim să vedem ideile pe tablă, dar iubim și mai mult să vedem cum prind viață. Ne concentrăm pe impact, schimbând lumea cu fiecare campanie pe care o facem.

Îndrăznim

Provocăm brieful – avem noi perspective pentru a putea veni cu abordări puternice, îndrăznețe. Poate acestea nu se potrivesc tuturor, dar este datoria noastră de a face propuneri curajoase clienților noștri.

Te ținem la curent

Nu este ușor, dar ținem pasul – cu trendurile, cu tehnologia, continuăm să învățăm, să experimentăm și apoi să oferim clienților noștri soluții, minimizând astfel riscurile.

Suntem îndrăgostiți de client service

Timpul este cea mai prețioasă resursă a noastră.  Deci suntem dedicați în a oferi servicii excelente de client service, fiind proactivi, organizați și economisind timpul clienților. Și toate acestea, cu zâmbetul pe buze.

Clienții noștri minunați.