Back To Top
Image Alt

Consultanță strategică

Consultanta Strategica - Agentie de Strategie.

Aceasta este o gamă nouă de servicii, destinată să ajute businessul să-și îmbunătățească modul de înțelegere al consumatorilor și angajaților, să rezolve probleme complexe și să crească creativitatea echipei.

O campanie de marketing este punctul final într-o călătorie. În mod normal, brandurile dezvoltă o campanie după ce au identificat corect o problemă, au înțeles sursa acesteia, au explorat rute pentru a o rezolva, le-au găsit și apoi au decis să ruleze o campanie pentru a implementa acea soluție – acesta este momentul când scriu un brief agenției. Consultanța noastră strategică de business te ajută cu toți acești pași înainte de a scrie brieful.

Design thinking (DT) 00%
Experiența utilizatorului (UX) 00%
Design de servicii 00%
Consultanță 00%
Traininguri de creație 00%

Design Thinking

Design Thinking este o metodologie dezvoltată de Institutul de Design Hasso-Plattner de la Stanford și a devenit faimos prin IDEO, care l-au pus în centrul modelului lor de business. Această metodologie este folosită pentru a rezolva probleme complexe, determinându-ne să înțelegem nevoile umane, să reîncadrăm problema punând accentul pe oameni, creând multiple idei în sesiuni de ideație, apoi generând un prototip și testându-l. Folosim întregul process pentru probleme complexe (cum ar fi crearea de propuneri pentru campanii de employer branding, poziționarea unui brand, rezolvarea problemelor complexe cum ar fi explicarea scăderii vânzărilor sau crearea unui nou serviciu) sau doar părți din el (cum ar fi empatia sau ideația).

Contactează-ne dacă:

 • Ai o problemă cu brandul tău și nu ești sigur cum ai putea să o abordezi
 • Vrei să lansezi un nou produs sau serviciu și ai nevoie să-ți înțelegi publicul mai bine
 • Plănuiești să implementezi un nou model de business, o rută nouă către piață, o soluție nouă de orice fel și ai nevoie să o testezi înainte
 • Vrei să-ți poziționezi sau repoziționezi brandul

EXPERIENȚA UTILIZATORULUI

Designul UX este procesul menit să creeze produse (de obicei digitale în domeniul nostru) care oferă o experiență relevantă utilizatorilor. Don Norman, inventatorul termenului, a spus: ”Nici un produs nu este o insula. Un produs este mai mult decât un produs. Este un set coeziv, integrat, de experiențe. Gândiți-vă la toate stadiile unui produs sau serviciu – de la intenția inițială până la reflecția finală, de la prima utilizare până la asistență, service și întreținere. Fă-le pe toate să lucreze împreună perfect.” E mai ușor de spus decât de făcut, dar noi suntem aici pentru a ajuta.

Contactează-ne dacă:

 • Îți dorești să faci un test de utilizare – să analizezi comportamentul utilizatorilor în timp ce folosesc un produs
 • Plănuiești să creezi un nou website sau o aplicație și ai nevoie de un flux bun și un design pe măsură
 • Plănuiești să lansezi noi produse – digitale sau fizice – și ai nevoie să înțelegi perspectiva utilizatorului
 • Ești în faza de prototip și ai nevoie de suport cu testarea consumatorilor
 • Ai nevoie să mapezi traseul consumatorului

DESIGN DE SERVICII

Imaginează-ți un restaurant cu gazde, bucătari și, desigur, clienți. Designul de servicii se axează pe cum operează restaurantul și cum livrează clienților săi. Această nouă știință a designului conectează experiența consumatorului cu procesele din spate, oamenii și recuzita. Este o activitate de design, de planificare și de organizare a unui serviciu pentru a îmbunătăți experiența consumatorului cu serviciul și experiența angajaților din jurul său. Cum serviciile sunt cele care contribuie cel mai mult la economie, surclasând producția de bunuri, calitatea și eficiența serviciilor devin de importanță majoră.

Contactează-ne dacă:

 • Ai nevoie de redesign pentru un serviciu pe care îl oferi consumatorilor
 • Vrei să creezi un mod mai eficient de a livra serviciul
 • Vrei să-ți delectezi clienții – de la o experiență mai bună la un serviciu sau livrare mai rapidă
 • Știi că a crea o experiență memorabilă e important, dar nu știi cum să faci asta

CONSULTANȚĂ

Designul accesibil este un trend recent și, analizându-l, am realizat că foarte multe companii văd conceptele și execuția ca fiind două părți diferite. Ne-am întâlnit cu multe situații când clienții au avut nevoie de expertiza noastră pentru a dezvolta o propunere strategică și a fixa livrabilele, fiind mai eficient pentru ei să le execute intern, cu agenții locale sau freelanceri. Dacă și tu iei în calcul o astfel de abordare, contactează-ne!

Contactează-ne dacă:

 • Ai nevoie de o bază corectă pentru comunicarea de brand, dar munca ta de zi cu zi trebuie să fie rapidă și la un cost redus
 • Vrei să dezvolți strategia creativă a brandului tău
 • Ai nevoie de o a doua opinie pentru materiale deja realizate – de obicei de echipa internă
 • Ai nevoie să coordonezi o echipă selectată de tine și să îi evaluezi munca pentru calitate constantă

CREATIVE TRAINING

Minio este o companie orientată spre învățare – credem în valoarea învățării constante –, dobândire de noi aptitudini, noi domenii, noi moduri de a rezolva probleme. Așadar construim în mod constant o cultură de învățare în compania noastră și suntem mândri să oferim suport pentru organizația ta. Iubim să te învățăm!

Contactează-ne dacă:

 • Vrei să organizezi ateliere de ideație – inspirându-ți echipa să gândească idei noi și să-și exerseze creativitatea
 • Ai nevoie de un atelier de trenduri – pentru a vedea ce se întâmplă și cum poți valorifica trenduri noi
 • Vrei să-ți antrenezi echipa în metodologia de design thinking sau doar o parte din ea, cum ar fi empatia cu utilizatorii
 • Vrei să crești nivelul și siguranța în creativitate ale echipei tale – organizăm ateliere amuzante și inspiraționale
 • Ai nevoie să ținem un discurs despre abordarea care are în centru consumatorul la unul din evenimentele tale interne