Back To Top

Alexandra Mîrzea.

Account Manager

Alexandra iubește să descopere natura în explorările ei săptămânale. Îi place să meșterească la proiecte DIY și adoră întâlnirile atemporale cu prietenele ei, acompaniate de nenumărate cafele.

Super dedicată jobului, colega noastră se mândrește cu faptul că își ia mereu timp să asculte activ și să integreze cele mai bune practici pe care oamenii din jurul ei le folosesc deja. Rolul de Account Manager i se potrivește, astfel, ca o mănușă. 🙂

Hey! Sunt Alexandra și îmi place să fiu persoana care pune lucrurile în mișcare și preia inițiativa. Spun „da” la toate provocările care mă ajută să cresc și să aduc valoare proiectelor Minio. Colegii mă recomandă drept expertă în a proactivitate, eficiență și profesionalism și în a da gata toate deadline-urile aparent imposibile.

Alexandra lucrează în Publicitate din 2018 și simte că aici este mediul în care se poate desfășura 100% autentic, atât profesional, cât și personal. Fiind absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației are avantajul de a înțelege mult mai ușor nevoile oamenilor și de a-i întâmpina cu soluții pe măsura așteptărilor.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Kaufland, Heineken, Kymberly-Clark, PPD, Serpico.

Organizare 00%

Eficiență 00%

Multitasking 00%

Devotament 00%