Back To Top

Gabriel Băicoianu.

Senior Account Manager

Având peste 11 ani de experiență în advertising, Gabriel a perfecționat arta fină a înțelegerii nevoilor clientului și de a găsi soluții potrivite pentru orice probleme.

Astfel, advertisingul a devenit o pasiune pentru Gabriel.

Hello, sunt Gabriel și munca mea nu se rezumă doar la brief-uri, pitch-uri și deadline-uri. Încerc constant să-mi țin fericiți atât clienții cât și colegii din creație, iar faptul că am fost ales “colegul anului” doi ani la rând îmi spune că fac treabă bună. Abia aștept să fiu omul tău preferat din agenție așa că dă-mi un brief!

Cu un background în Marketing la Academia de Studii Economice din București, Gabriel înțelege nevoile clienților ca nimeni altul. Inspirația lui vine din viața de zi cu zi, iar asta se vede în campaniile lui. Îi place să fie informat și mereu la curent cu cele mai noi campanii și trenduri.
În timpul liber, Gabriel călătorește și joacă rugby, iar dacă îl vezi plimbându-se în timp ce admiră cu atenție clădirile vechi, e datorită hobby-ului său – istoria arhitecturii.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Durex, Scholl, Vanish, Dettol, Nurofen, Strepsils, Avon, Nestle, Henkel, P&G, Hasbro, AdPharma, JDE.

Client Service 00%

Înțelegerea tehnologiei 00%

Gândire pozitivă 00%

Inventivitate 00%