Back To Top

Ioana Mucenic.

CEO

Ioana și-a asumat rolul de antreprenor încă de la 22 de ani, fiind pasionată de inovație și strategie de business. În ultimii 13 ani, a creat și implementat mii de campanii publicitare, de la concept și până la execuție, atât în România cât și la nivel regional. Ioana e exigentă, însă rezonabilă.

Hello, sunt Ioana, partener și CEO al Minio Studio! Aștept cu nerăbdare să-mi câștig locul în istoria advertisingului, creând campanii curajoase și de efect!

La numai 22 de ani, Ioana fonda prima agenție alături de un partener de aceeași vârstă. 10 ani mai târziu, s-a decis să-și urmeze propriul drum, plecând din fosta agenție pentru a-și înființa una nouă, mai bună. Ioana vine cu un know-how complex în marketing și advertising și cu o intuiție incredibilă pentru business. Este membră a Charted Institute of Marketing, ca marketer specializat în: Innovation & Change Management, Strategic Marketing și Managing Marketing, dar și profesor la SNSPA.
Ioana mai deține și un European Advertising Certificate și o licență de trainer profesionist. De-a lungul timpului, a fost invitată ca speaker în conferințe importante de business și a scris pentru revista Progresiv.
Dorința ei e să dezvolte o agenție agile și inovatoare, capabilă să țină pasul cu mediul de marketing aflat într-o continuă schimbare. Pentru asta, dezvoltă în continuu metodologii de lucru dedicate și ține traininguri pentru echipa sa.

Intuiție de business 00%

Strategie 00%

Creativitate 00%

Putere interioară 00%