Back To Top

Ionuț Dumitrache.

Video Designer

Ionuț e unul dintre cei mai muncitori membri ai echipei noastre. Nu se oprește până când task-ul nu e complet. Pe lângă asta, reușește mereu să creeze vizualuri superbe. E mai răbdător ca oricine și iubește să-și vadă arta expusă.

Hello, sunt Ionuț! Pentru mine, jobul perfect nu exi... Acum că mă gândesc mai bine, există! Și se numește VIDEO DESIGN!

Ionuț și-a început cariera în advertising acum șase ani ca graphic designer la FC Petrolul Ploiești. După 5 ani, a simțit nevoia de schimbare așa că a lucrat la Bell Creative Studio pentru un an. Acum e colegul nostru și l-am ales pentru că e incredibil de talentat și extrem de pasionat de ceea ce face.
Pe lângă muncă, își găsește mereu timp să citească și să călătorească. Printre celelalte hobby-uri ale lui Ionuț se numără fotbalul și ieșirile cu prietenii. De multe ori își găsește inspirația în natură.
Iar dacă îl vezi furișându-se din bucătărie cu o cană mare de cafea, probabil îți vei da seama că asta îl ajută să stea concentrat.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat:Henkel, Tymbark, West Gate Studios, Durex, Scholl, Veet, Vivo, FC Petrolul Ploiești.

Graphic design 00%

Răbdare 00%

Gândire creativă 00%

Dragoste pentru cafea 00%