Back To Top

Paul Cotor.

Innovation Architect

Paul e un DaVinci al designului modern. Dispune de abilități complexe, printre care se numără design 2D și 3D, design vectorial, video, programare, design digital și o abordare arhitecturală impresionantă. Având mai mult de 15 ani în industrie, Paul e un observator fin al insight-urilor de consumator. Combinația dintre cunoștințele de business, abilitățile de design și sufletul cald îl fac pe Paul cel mai îndrăgit membru al echipei.

Hello, sunt Paul, partener și Innovation Architect! În ultimii 8 ani, am fost Creative Director, așa că îmi e ușor să coordonez și să îndrum oameni creativi!

Semnătura lui Paul este pe mii de proiecte, de la identitate și branding și până la proiecte in-store sau campanii regionale. Zona de expertiză a lui Paul este foarte largă și include 2D, 3D, web și fotografie sau animație. Crede cu tărie că un design bun nu ar trebui să fie segmentat, așa că le combină pentru a crea mesaje vizuale puternice și pline de culoare.
E un membru deosebit de important al echipei noastre datorită preciziei de care dă dovadă când lucrează și a abilității de a veni cu soluții noi și creative de fiecare dată. Putem spune că e un “Quality Control” al echipei de creație. Unul foarte exigent.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat:
ADPharma, Arctic, Bergenbier, Colgate-Palmolive, Nivea, Renault, Nissan, Jacobs, Milka, Vegeta, Kika, Marionnaud, Tenaris, Petrom, Heidi Chocolat, L’Oreal, Hochland.

Creativitate 00%

Multitalentat 00%

Cunoștințe de business 00%

Calm 00%