Back To Top

Agențiile în vremea coronavirusului: Work from home. Siguranța oamenilor e pe primul loc

Minio: Factorul uman primează

”Prima și cea mai importantă măsură de prevenție și control intern este asigurarea unui cadru organizațional în care oamenii să se simtă în siguranță. Am pus foarte mult accent pe informare și comunicare în aceste zile. Am printat afișe, am dotat sediul cu produse care asigură protecție și cel mai important: am amânat vacanțele în străinătate. În astfel de momente, este important să știm că ne bazăm unii pe ceilalți, că suntem responsabili cu noi și că ne însușim conceptul de responsabiliate civică”, spune  Ana Velea, Head of Operations Minio Studio.

Agentia si-a adaptat procesele de lucru și a creat un sistem de suport IT, care să permită work from home. ”Începând de luni, 16 martie, toți colegii vor lucra de acasă, vom comunica prin Skype call meetings și suntem încrezători că această măsura va menține calitatea livrabilelor la standardele cu care ne-am obișnuit să lucrăm”, spune Ana Velea.

 ”Pe termenul lung, impactul financiar se va resimți la nivel de agenție, prin amânarea unor evenimente și campanii. Toata această stare de impredictibilitate vine cu emoții mari pentru antreprenori. Un management de criză nu mai este un concept despre care citim în cărți și este nevoie să punem toate resursele de care dispunem în slujba eficienței. Cu toate acestea, să nu uităm că zilele acestea factorul uman primează și mesajul Minio către industrie este cât se poate de ferm în această privință: Puneți siguranța oamenilor vostri pe primul loc!”, îndeamnă Ana Velea.

 

Sursa: https://bit.ly/2Qzzr61