Back To Top

Evenimente din aprilie pe care Minio le are pe listă

Luna Aprilie pare promițătoare pentru profesioniștii MarComm care își doresc o dezvoltare holistică prin exemple din zone laterale domeniului de activitate.

PR & Communication Summit 2022, găzduit la JW Marriot. 7 aprilie


Marius Marin, PR-ul nostru a pus ochii pe evenimentul din 7 aprilie, organizat în model hibrid, la care sigur va participa pentru a afla care sunt tendințele care vor modela industria de comunicare și relații publice, dar și care sunt lucrurile de care trebuie să ținem cont în comunicarea de brand și corporativă.

Conferința promite și o perspectivă unică, datorită invitaților ucrainieni care vor vorbi despre experiențele lor.

Event: PR & Communication Summit 2022

 

Employer Branding Conference 2022, găzduit la Radisson Blu Hotel. 13 aprilie

Employer Branding Conference, care se consideră cel mai important eveniment despre brand-ul de angajator din România, își propune să facă focus pe noua generație care intră în câmpul muncii, Generația Z, pe preferințele profesionale și comportamentele ale acestora și pe modalitățile prin care aceștia pot fi păstrați și ajutați să se dezvolte.

Ediția organizată în format hibrid va avea invitați specialiști din recrutare, employer branding, talent development și comunicare.

Event: Employer Branding Conference 2022

 

Forbes reINVENT Summit 2022, găzduit de Forbes România. 13 aprilie

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate mediului de afaceri, Forbes reINVENT promite o serie de invitați care ne vor ajuta să învățăm cum putem face performanță în activitățile noastre, ne vor povesti despre luptele lor personale și profesionale, și ne vor împărtăși din experiența și viziunea lor.

Se dorește momentul care va impulsiona antreprenorii să reînceapă să facă performanță, după 2 ani dificili, într-unul dintre cele mai dificile contexte din ultimul deceniu.

Event: Forbes reINVENT Summit 2022

 

Treasure Hunt Ruxx prin București – Questo x HBO Max, activare în parteneria HBO Max+Questo. 9 aprilie

Ca parte a efortului de lansare a serialului vedetă al noului serviciu de streaming, HBO Max a dezvoltat în parteneriat cu Questo un treasure hunt urban. 

Experiența își propune să recreeze o zi în lumea unui serial românesc și promite o varietate de locații de explorat. Pentru a putea participa, este necesară descărcarea unei serii de aplicații care facilitează explorarea traseului fizic.

Questo este o aplicație care creează experiențe urbane similare unui treasure hunt pe diferite tematici.

Dacă vrei să vezi despre ce este vorba, trebuie să știi că va începe la ora 18:00, cu punct de plecare din Piața Sfântul Anton, București.

Event: Treasure Hunt Ruxx prin București – Questo x HBO Max