Back To Top

Evenimente din Februarie la care, foarte probabil, va ajunge și Minio

Pentru că încercăm să fim cât se poate de conectați atât cu societatea românească, dar și la cele mai recente informații din industrie, avem o listă cu 6 evenimente la care chiar vrem să ajungem și din care te poți inspira și tu.

Aceste evenimente sunt și bune oportunități pentru branduri să intre în contact cu consumatorii lor și să construiască relevanță pentru aceștia.

 

Young Professionals talks on trends, găzduit de IAA. 7 Februarie

Un eveniment digital de 3 ore care își propune să creeze un cadru de discuție cu specialiști de talie mondială și lideri despre cele mai noi trenduri, standarde ale industriei, noi oportunități și alte subiecte.

Datorită focusului pe digital, ne așteptăm să descoperim noi insight-uri oferite de invitații principali: Sassan Saeidi, Global Client Lead- Nestle Wunderman Thompson Global, George Carey-Simos, Co-Fondator și  COO al We are Social Media, Alexandru Victoriu, Partnerships Manager TikTok Central Europe.

 

Event: Young Professionals talks on trends

 

Big Idea Conference 2022, prima ediție. 25 Februarie

Prima mare conferință de creativitate a anului, Big Idea este un eveniment hybrid- atât online, cât și live @JW Marriot București, care își propune să împărtășească de-a lungul zilei idei unice, experiențe relevante și tactici eficiente de la cei mai cunoscuți creativi români și brand manageri.

Urmărește-ne anunțurile ulterioare, mai ales că avem și noi planuri cu privire la prima ediție Big Idea.

 

Event: Big Idea Conference 2022

 

Conferința APPLY , evenimentul profesioniștilor din HR, găzduit de Revista BIZ. 16 Februarie

APPLY promite să fie mai mult decât o conferință clasică, ci o experiență în sine pentru strategii, creativii și liderii din HR care vor să redefininească termenul “mediu de lucru”

Un eveniment digital care promite atât prezentarea lecțiilor învățate în 2021, dar și trenduri pentru 2022. Este cu atât mai interesant cu cât brandingul de angajator este din ce în ce mai important pentru brandurile din România, asta în timp ce este puternic încercat de incertitudinile aduse de pandemie și restricțiile sale mere în schimbare.

 

Event: Conferința APPLY

 

Retail Revolution 2022, găzduit de Revista BIZ. 23 Februarie

Revista BIZ vine cu încă o propunere interesantă de eveniment pentru acest început de an printr-o conferință care-și propune să prezinte diferitele strategii pe care retailerii le folosesc pentru a construi loialitatea consumatorilor, să creeze noi experiențe de shopping, dar și cele mai noi tehnologii de shopping.

 

Event: Retail Revolution 2022

 

(anti)aging. după 10 ani, găzduit de Centrul Național al Dansului. 10 Februarie

Așa cum orice Art Director bun ți-ar spune, advertisingul de calitate se inspiră vizual de foarte multe ori din artă, în toate formele ei. (anti)agin este este un spectacol-arhivă în permanentă construcție, creat în 2011 și conceput pentru a avea etape succesive, pe o durată de 30 de ani, până în 2041.

Noi nu vrem să-l ratăm pentru că suntem super curioși cum arta performativă poate funcționa ca un vlog anual, de fapt, care are o audiență din viitor.

 

Event: (anti)aging 

 

Concert Aniversar Bucharest Jazz Orchestra, găzduit de Teatrul Godot. 12 Februarie

Suntem mereu în căutarea sunetelor care să ne facă TVC-urile să sune minunat, premium dar fără a fi cu prea mult ștaif. Așa că unde altundeva, dacă nu la un concert de jazz dedicat iubirii, ar putea cineva să găsească ceva potrivit pentru următorul PPPPPPPPPM?

Începând cu 19:00, trupa va sărbători 10 ani de activitate cu melodii pentru cei care abia așteaptă Valentine’s Day, dar și cu invitați surpriză? Cui nu-i plac invitații surpriză?

 

Event: Concert Aniversar Bucharest Jazz Orchestra