Back To Top

Minio Studio, agenția care pune campionii paralimpici în lumina reflectoarelor

Agenția de comunicare integrată Minio Studio a realizat campania ”Cunoaște-ți campionii!”, prin intermediul căreia retailerul de mobilă și decorațiuni interioare JYSK și Comitetul Național Paralimpic își propun să aducă în fața publicului sportivii paralimpici.

Minio continuă colaborarea cu JYSK și Comitetul Național Paralimpic, desfășurând o nouă campanie care are ca protagoniști sportivi cu dizabilități.

După succesul campaniei de responsabilitate socială #NICIOSCUZĂ din 2018, prin care au motivat oamenii să facă sport folosind ca principal argument poveștile a trei sportivi cu dizabilități, JYSK și Minio vor acum să aducă în lumina reflectoarelor sportivii care luptă cu îndârjire zi de zi pentru a se califica la Jocurile Paralimpice de la Tokyo ori la alte competiții majore.

Protagoniștii campaniei sunt patru dintre cei mai buni sportivi paralimpici din țara noastră, Alex Bologa (judo), Octavian Tucaliuc (atletism), Florentina Hrișcu (atletism) și Ciprian Anton (tenis în scaun rulant), alături de echipa de goalball a României.

 

Toți sunt sportivi care fac eforturi substanțiale zi de zi pentru a se păstra în elită, iar JYSK dorește să îi aducă în prim-plan și invită publicul larg să îi susțină în competiții.

Realizat de Minio ca parte integrantă a campaniei, noul website al Comitetului Național Paralimpic, ParalimpicRomania.ro, va deveni principalul mediu de informare a publicului cu privire la competițiile la care participă sportivii paralimpici.

„Pentru noi, sportivii cu dizabilități au devenit modele de urmat, o reală inspiratie. Avem colegi care s-au apucat de sport datorită lor. De aceea, ne bucurăm de fiecare dată când avem ocazia să ne punem creativitatea în slujba unor astfel de proiecte. În acest sens, apreciem mult dedicarea reală față de această cauză a echipei JYSK și eforturile acesteia pentru a susține sportivii paralimpici pe drumul spre performanță.”, a declarat Ioana Mucenic (CEO Minio Studio).

 

„Prin acestă campanie ne-am propus să facem cunoscute rezultatele pe care sportivii paralimpici le au la nivel internațional, în competiții de anvergură. Deși muncesc la fel de mult ca orice alt sportiv de performanță și aduc medalii valoroase, reprezentând cu brio România în afara țării, sportivii paralimpici nu sunt cunoscuți îndeajuns de mult. Primul pas a fost ca, alături de Minio, să refacem site-ul Comitetului Paralimpic, astfel încât să scoatem mai bine în evidență rezultatele sportivilor. Ei merită din plin aplauzele și susținerea noastră, au trecut peste greutăți și, prin muncă, au reușit performanțe lăudabile.”, a declarat Alex Bratu (Country Manager JYSK România și Bulgaria).

Campania ”Cunoaște-ți campionii!” va fi comunicată și în 2020, având în vedere că la finalul lunii august va începe Paralimpiada de la Tokyo, acolo unde sperăm să avem cât mai mulți sportivi români calificați.

JYSK România a devenit sponsorul oficial al Comitetului Național Paralimpic în iulie 2017, semnând un contract pe trei ani. Anul următor, compania și-a dublat sprijinul acordat sportivilor cu dizabilități, donând 400.000 de lei anual către Comitetul Național Paralimpic Român.

În Danemarca, JYSK susține sportivii cu dizabilități de 30 de ani, încă din anul 1989. Sprijinirea sportivilor paralimpici este principala direcție CSR a grupului. JYSK susține sportivii paralimpici în Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Republica Cehă, Slovacia și România.

Minio Studio a început colaborarea cu JYSK odată cu campania #NICIOSCUZĂ de la începutul lui 2018, care a obținut două premii la Romanian PR Award: Golden Award for Excellence în categoria Sport & Entertainment și Diplomă de excelență pentru sponsorship.

Echipa proiectului:

MINIO STUDIO
Oana Lupu – Account Manager
Marius Cioroabă – Senior Copywriter
Cosmina Chelariu – Junior Copywriter
Marius Marin – PR Manager
Alina Calfa – Art Director
Călin Ionescu –  Head of Accounts
Paul Cotor – Head of Creatives
Ioana Mucenic – CEO

JYSK ROMÂNIA
Alex Bratu – Country Manager JYSK România & Bulgaria
Iraida Paiuc – Sales & Marketing JYSK Manager România & Bulgaria
Raluca Dascălu – Communications and PR Manager JYSK România

COMITETUL PARALIMPIC ROMÂN
Sally-Wood Lamont – Președinte Comitetul Național Paralimpic Român
Ciprian Anton – Vicepreședinte Comitetul Național Paralimpic Român

Sursa: https://bit.ly/2TyHcK3