Back To Top

Minio Studio – agenția cu un singur junior

Minio Studio – agentia cu un singur junior

La nouă luni de la lansarea pe piață, agenția de comunicare strategică Minio Studio anunța sosirea în echipă a 5 noi colegi, iar angajările continuă. În urma pitch-urilor câștigate, Minio angajează în această toamnă echipa art-copy-account.

ECHIPA DE SENIORI

Minio Studio are acum 16 membri, dintre care 15 au o experiență de minimum 5 ani în domeniul în care lucrează, iar seniorul echipei are 20 de ani în industrie. Viziunea agenției este să reinterpreteze relația dintre branduri și consumatori, în contextul multiplelor schimbări din societatea contemporană.

 

„Avem un singur junior într-o echipă de 16 colegi. Am decis să lucrăm doar cu persoane cu experiență, preferabil seniori, pentru a putea oferi clienților noștri proiecte inovatoare, pliate pe nevoile lor, dar în acord cu schimbările imense ce se petrec în mintea și comportamentul consumatorilor. Acest lucru ne-a permis să creștem repede și să livrăm conform cerințelor tot mai exigente ale clienților”, a declarat Ioana Mucenic (CEO Minio Studio).

 

Cele cinci „transferuri” făcute de Minio în această vară sunt:

Dana Stoica – CSR Account Manager
Andreea Bunga – Account Manager
Elena Stanciu – PR Manager
Marius Ionescu – Amza – Senior DTP
Roxana Crihana – Junior Account

 

Dana Stoica

Absolventă de Jurnalism, Dana Stoica a acumulat o vastă experiență de comunicator în domeniul non-profit, iar acum gestionează proiectele de responsabilitate socială ale agenției, aceasta fiind o zonă de comunicare ce prezintă un interes aparte pentru Minio.

„Este un job care mi se potrivește mănușă, de aceea am ales să vin la Minio. Este locul unde îmi pun în valoare experiența în organizații non-profit și pasiunea pentru proiectele CSR.”, a declarat Dana.

Andreea Bunga

Andreea vine după o experiență de șase ani în comunicare, la Image PR. Printre clienții pentru care a lucrat se numără Coca Cola Hellenic, Unilever, Arctic, Danone și Reckitt Benckiser.

„Minio este locul care îmbină perfect cele două pasiuni ale mele, tehnologia și comunicarea. Am urmărit proiectele pe care agenția le-a realizat în acest an și am fost impresionată de anvergura lor și de creativitatea de care actualii mei colegi au dat dovadă.”, a spus Andreea.

Elena Stanciu

Noul PR Manager al Minio Studio are experiența relevantă în digital, ocupând în ultimii trei ani poziția de Digital Content Manager la Sanoma-Hearst și Burda Romania.

„Minio este pentru mine locul perfect unde pot să-mi duc visul mai departe, acela de a revoluționa modul în care brandurile comunică cu clienții lor. Am simțit o mare compatibilitate cu echipa încă de când am ajuns pentru prima dată în agenție, iar acest lucru îmi oferă un confort sporit.”, a zis Elena.

 

Max Amza

Are o experiență profesională de peste 16 ani, dintre care în ultimii opt a făcut muncă de agenție la Draft FCB și Mercury 360. Este pasionat de printare 3D.

„Am simțit de la început că Minio reprezintă o mare provocare pentru mine, chiar dacă este o companie înființată de puțin timp. Am ieșit din zona de confort în care mă aflam de ceva vreme, iar acest lucru nu poate să ducă decât la un surplus de creativitate pentru mine.”, a declarat cel căruia colegii îi spun Max.

Roxana Crihana

Singurul junior al agenției, Roxana are responsabilitatea de a învăța cât mai mult și cât mai repede.