Back To Top

Profilul candidatului la Minio

Autor: Ana Velea

Dacă tocmai ai intrat în această secțiune, înseamnă că ti-am stârnit curiozitatea! Dincolo de clișeele culturale referitoare la curiozitate, oamenii la Minio au curaj să reinventeze un proverb, să rescrie o paradigmă, să rezolve o problemă (de brief, de consumator, de tot felul). Credem că oamenii curioși sunt mai informați și deci mai creativi. Ne place asta! Dacă te regăsești deja în descriere, aceste rânduri sunt pentru tine!

Ne plac oamenii joviali și prietenoși, ingrediente naturale atunci când vine vorba de comunicare. Vei găsi la Minio o cultură bazată pe colaborare și comunicare, cu puține etaje ierarhice. Ne plac oamenii deschiși și lejeri în exprimarea propriilor păreri, alături de care să ne bucurăm când vedem cum arată implementate ideile alea faine din brainstorming.

Dacă te mândrești cu inventivitatea și creativitatea ta și dacă explorezi conceptul de gândire critică, te așteptăm la noi în echipă! Ne place să învățăm lucruri noi și asta putem face doar confruntându-ne cu situații și opinii care nu se încadrează în ceea ce știm deja. De aceea avem nevoie de oameni unici și pasionați, dedicați unei misiuni și deschiși spre a aborda unghiuri diferite.

Despre noi ar trebui sa știi că suntem o agenție antreprenorială și asta spune multe despre felul în care gândim și acționăm. O cultură antreprenorială presupune cunoștințe despre contexte și oportunități, abordări ale planificării, principii etice și conștiință de sine. Printre abilitățile pe care le înglobează se numără creativitatea reflecția critică, soluționarea de probleme, comunicarea, mobilizarea resurselor și gestionarea ambiguității și riscurilor.

Dacă te știi un om cu inițiativă și îți place să transformi idei în acțiune, abia asteptăm să te cunoaștem!