Back To Top

Cristiana Pană.

Head of strategy

Cristiana adoră să ofere soluții creative apreciate atât de branduri cât și de consumatori. Iar cu mai mult de 7 ani de experiență în advertising, poți fii sigur că vei primi doar perfecțiune. Cristiana combină toate calitățile unui marketer priceput – creativitate, o minte strategică strălucită și abilități excelente de client service.

Cristiana e Head of Strategy datorită dorinței sale constante de a învăța lucruri noi, datorită pasiunii pentru tehnologia complexă și abilitatea de a înțelege rapid insight-uri și trenduri.

Hello și îmi pare bine să te cunosc! Sunt Cristiana, iar pasiunea mea e crearea de strategii puternice cu impact real asupra business-ului tău. Cred în puterea inovației și sunt aici să te ajut pe tot parcursul drumului tău în business.

Cristiana e unul dintre acei oameni talentați care are toate calitățile potrivite: e curioasă, adaptabilă și determinată să livreze cele mai bune soluții creative. A lucrat aproximativ 5 ani pe client service, la Australia Group, înainte să schimbe taberele pentru a dezvolta strategii complexe la Minio Studio.
Timpul petrecut in client service a făcut-o să realizeze că ambele părți (client și agenție) au nevoie de reconciliere urgentă pentru a obține rezultate de business mai bune. A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE, având și certificări Cambridge și IELTS.
Când nu dezvoltă strategii, Cristiana mângâie toate pisicile, călătorește, citește sau făcând prăjituri. Nu neapărat în această ordine.
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat:
Milupa, Carrefour, Rowenta, Caroli, Colgate Palmolive, Kotanyi, Bonduelle, Vincon Vrancea, Hasbro, Hochland, Reckitt Benckiser (Durex, Scholl, Veet, Strepsils, Dettol etc.), Novartis, Pepsico, Tefal, Nivea, Renault – Nissan, JYSK.

Înțelegere strategică 00%

Client service 00%

Shopper Marketing 00%

Eleganță 00%