Back To Top

Elena Zanfirachi.

Financial Traffic

E ca o rază de soare. Elena are puterea de a te face să râzi în orice împrejurare. Când vine vorba de muncă, e foarte organizată și mereu face lucrurile cu profesionalism. Elena e stăpână peste contracte și alte documente legale.

Salut, sunt Elena! Am grijă de toate hârtiile, documentele și chestiunile legale dintre companiile noastre, având grijă ca totul să fie perfect. Împreună vom face o echipă bună.

Nu e de mirare că Elena își face treaba atât de bine. Are peste 10 de experiență ca office și asistent manager încă dinainte să ajungă la Minio.
A absolvit cursurile Absolute School of Accounting, unde și-a perfecționat abilitățile de contabilitate. Elena s-a îndrăgostit de industria publicității când a realizat că nu se va plictisi niciodată aici. Iubește libertatea din agenție și iubește modul în care oamenii o transformă în creativitate.
Pe lângă abilitățile sale organizatorice, Elena mai dă dovadă și de alte calități precum eficiență, tenacitate și ușurință în comunicare. E o mamă cool și iubește să se plimbe cu trenul alături de fiica ei. E părinte full-time și iubește să citească.

Client service 00%

Abilități de organizare 00%

Know-how legal 00%

Fericire 00%