Back To Top

Vlad Boerașu.

Creative Strategist

Gândire critică, atitudine proactivă și capacitate de conceptualizare – doar o parte din instrumentele pe care Vlad le folosește pentru a rezolva chiar și cele mai dificile provocări strategice.  

Salut! Mă numesc Vlad și sunt Creative Strategist la Minio. De ce ai vrea să lucrezi cu mine? Simplu, nu mă opresc până nu găsesc cele mai bune unghiuri strategice pentru business-ul tău.

De-a lungul drumului pe care a pornit acum mai bine 4 ani în Advertising, un lucru a rămas neschimbat la Vlad: dorința de a înțelege cum și de ce. Ca om de comunicare, acesta a fost mereu motivat de curiozitatea și setea de povești, motoarele care l-au ajutat să descopere care sunt acele lucruri care mișcă inimile consumatorilor. Și o face neobosit pentru fiecare dintre clienții Minio.
În timpul liber e preocupat de îngrijirea plantelor de apartament, pisici portocalii care abia așteaptă să se dea cu burta în sus, cărți cu șifoniere, lei și bătrâni morocănoși, dar și de discuții în spații în care muzica e aproape prea tare pentru discuții (doar aproape!).
Câțiva dintre clienții pentru care a lucrat: Zarea, Mirinda, Coca-Cola, Europa FM, Mondelēz, CeraVe, SemințeLE Alka, BAT, Enterprise, SAMAS, Kaufland, Lagardère Group, Coca-Cola HBC, Ciuc Radler, Hope and Homes, Trutzi Fier Forjat & Avanera, Carmol, Plavix, Meda. Are vreunul preferat? În niciun caz, pentru că fiecare proiect a fost PROIECTUL pentru el. Iar dacă îți dorești și tu ca proiectul tău să fie tratat cu aceeași pasiune și dorință de a reuși, nu ezita să ne contactezi!

Gândire strategică 00%

Conceptualizare 00%

Curiozitate 00%

Hăhăială 00%