Back To Top

MINIO CONFERENCE DAY

Odată cu trecerea anilor, luna Februarie capătă din ce în ce mai multă semnificație pentru noi, la Minio. Pe lângă aniversarea încă unui an de excelență în comunicare strategică și de soluții creative de business, această lună este momentul din an când are loc Conferința Anuală Minio unde colegilor le sunt prezentate concluziile anului, obiectivele către care tindem cu toții, dar și schimbările care vin să susțină atingerea acestora.

Evenimentul de o zi a avut loc în sălile de conferință ale Hotelului Cișmigiu și a avut 3 momente principale, fiecare cu vorbitorul său.

Cristiana Pană, Head of Strategy and Growth @Minio care a discutat despre organizarea agilă a workflowului, într-un mod care sparge tiparele parteneriatului clasic Art-Copy, Account-Strateg etc. pentru livrarea celor mai bune soluții de business și strategii de campanii.

Ana Velea, Head of Operations @Minio, care a prezentat în caracteristica manieră ultra-transparentă cum a arătat anul 2021 în cifre și operațional și a făcut încălzirea întregii echipe pentru schimbările lui 2022. Și foarte bine a făcut, pentru că printre acestea se numără și organizarea work-ului în sistem work-from-anywhere, din diferite spații de co-working (poți vedea pe canalele noastre de Social Media cum au arătat primele experiențe)


Ioana Mucenic, CEO @Minio, a fost cel de-al treilea speaker al conferinței și a vorbit despre viziunea sa pentru 2022, care sunt obiectivele agenției și cum pot fi transpuse în work-ul fiecăruia. Un punct foarte important al momentului ei a fost vizionarea primului episod Creative Chaos, noua serie de conținut branded Minio care va apărea anul acesta.

Vedeta pauzelor dintre speakeri a fost activarea AR prin care fiecare a putut descoperi mai multe despre colegii săi atunci când scana în AR o cartolină.

Și nu am fi fost noi dacă nu am fi găsit un corner unde să ne activăm să facem poze. Și nu a fost doar un corner!