Back To Top
Image Alt

Lansarea MINISO

Lansarea MINISO

Miniso, o companie de retail japoneză de succes, și-a planificat să intre pe piața românească în 2018, având nevoie de un partener strategic pentru a planifica și gestiona lansarea lor. Astfel, Miniso și-a dorit să creeze o campanie de comunicare integrată care să fie pe gustul consumatorilor români și totodată, care să transmită ADN-ul brand-ului prin toate execuțiile sale.
6

Client:

Miniso

Date:

Cu peste 3000 de magazine în 70 de țări din întreaga lume, povestea de succes a lui Miniso a trebuit să fie reprodusă în România. În același timp, retailerul a primit provocarea de a-și găsi echipa perfectă de brand advocates cu doar 30 de zile înaintea lansării.

Deoarece piața de retail pentru decorațiuni, produse de frumusețe, gadgeturi și accesorii este într-adevăr fragmentată, cu jucători puternici deja consacrați, principala problemă a fost cum ar putea Miniso să facă diferența cu ocazia lansării sale, neștiind preferințele românilor sau ce influențatori locali ar fi potriviți pentru brand.

Am maximizat atractivitatea produselor Miniso prin targetarea iubitorilor de lucruri drăguțe și adorabile. Am creat invitații video dedicate pentru influențatori, făcute chiar de unul dintre membrii board-ului Miniso, invitându-i să se alăture lansării de la Veranda Mall. Influențatorii și-au invitat comunitatea, iar evenimentul a fost un succes.

CAMPAIGN MIX.

Influenceri

Fiecare influencer a creat un tip de conținut diferit - de la fotografii spectaculoase la vlogging. În total, 7 influenți au creat peste 50 de postări superbe.

Comunicare de PR

Am gestionat comunicarea de PR și am generat peste 60 de materiale în primele 3 luni.

15.000 de fani în două luni

Datorită strategiei digitale, Instagramul Miniso a crescut în mod spectaculos - de la 0 la 15.000 de urmăritori în doar două luni, fără media sau postări sponsorizate.

Evenimentul de lansare

Am gestionat deschiderile evenimentului, care au fost create după un ghid specific Miniso, inspirat din cultura japoneză.