Back To Top

Premiu pentru Minio la Premiile PIAȚA

Finalul de an vine pentru noi cu un premiu din partea Revistei Piața. Acesta reflectă succesul campaniei promoționale „Poftă de Vară”, realizată în lunile de vară pentru clientul Mondelēz România.

Proiectul a obținut recunoaștere în cadrul categoriei „Cea Mai Eficientă Promoție a Unui Furnizor”, secțiunea Dulciuri.

Campionii sezonului 2019 – 2020 în FMCG şi Food Retail au fost stabiliţi prin voturile colectate de ISRA Center Marketing Research, partener al Premiilor PIAŢA, în perioada 9 -23 octombrie, de la 583 de electori, reprezentanţi ale celor mai mari 20 de reţele comerciale şi peste 500 de magazine din retailul tradiţional – care au votat pentru candidaturile depuse de furnizori – şi de 31 de reprezentanţi ai celor mai mari companii furnizoare de produse şi servicii FMCG. Toate voturile au fost ponderate cu cota de piaţă a companiei respective, astfel încât opţiunea fiecărui elector să capete o importanţă proporţională cu cea a companiei reprezentate.

 

Dacă vrei să lucrăm împreună pentru campanii promoționale de succes, cu rezultate în vânzări, scrie-ne pe ioana.mucenic@minio.ro și hai să ne cunoaștem!