Back To Top

„Toate o Artă”- o expoziție organizată de băieții de la Minio, de 8 Martie

Oricât de mult ne-ar plăcea ceea ce facem, la Minio este mai mult decât doar despre muncă: pentru noi este foarte important ca oamenii noștri să se simtă apreciați pentru ceea ce sunt.

Tocmai de aceea, băieții de la Minio au adus primăvara în Alizeului 3 mai mult decât clasicele flori și au organizat o expoziție de colaje prin care și-au celebrat colegele și ceea ce le face unice.

“Toate o Artă” a fost un eveniment organizat holistic, unde niciun detaliu n-a fost lăsat la voia întâmplării:

– Acces pe bază de brățări și maestru de ceremonii care le-a întâmpinat pe colege cu un zâmbet larg și un pahar de spumant

– Un moment artistic găzduit de art-ul nostru cu veleități lirice, Teofan Gavriliu.

– Spațiu expozițional unde fiecare dintre colege a putut admira colajele personalizate

(.

(avem și reacții!)

– Pentru că nu ne-am putut abține de la o mică activare, am avut și un spațiu cu materiale unde toți invitații au putut să-și facă propriile colaje.

 

Și, evident, au fost atât de apreciate că fetele și-au luat tablourile acasă.

Băieții au avut și sesiune de evaluare a rezultatelor în raport cu OKR-urile, care foarte repede s-a transformat într-un mini brainstorming pentru anul viitor! 

.

Dar, până atunci, vă invităm să descoperiți mai multe despre cultura Minio aici sau să o urmăriți pe Ana Velea, Head of Operation-ul și HR-ul nostru, pe LinkedIn și să fiți cu ochii pe noi pe toate canalele de Social Media: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn