Back To Top

Viața de account la Minio, povestită de Gabi

Când citești perspectiva lui Gabi, să știi că recrutăm pentru trei roluri: Head of Accounts, Social Media Manager și Integrated Account Manager. Așa că vezi dacă ți-ar plăcea la noi și poți aplica aici:

APLICĂ AICI

Social Media Manager

Integrated Account Manager

 

Hey, spune-ne despre tine. Nume, rol și de cât timp ești în echipa Minio.

Salut! Eu sunt Gabi, Account Manager la Minio de aproape 5 ani. Știu că pare foarte mult să stai în aceeași agenție atâta timp, dar cu toată deschiderea, vă pot spune că e tare fain la Minio. De la începutul acestui an, ocup poziția de team leader al studio-ului nostru, NOVA.

Care sunt principalele tale responsabilități?

Aaa…de unde să încep? Cei care au tangență cu domeniul știu că rolul de account manager implică foarte multe responsabilități. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest rol și sunt curioși aș putea spune ca account-ul este ca un nod rutier. El se ocupa de managementul și comunicare cu toate părțile care pot fi implicate într-un proiect: client, parteneri, furnizori, echipa de creație, strategie și PR, echipa de financiar-operațional.

Ce îți place la jobul tău?

Faptul că nu faci zi de zi același lucru și ești forțat să ieși din zona de confort. Astfel cred că jobul acesta te face să te dezvolți ca persoană și te face să cunoști informații diversificate din multe domenii.

Care e atmosfera de lucru la Minio?

A zis cineva atmosferă? Glumesc…atmosfera e foarte mișto, te simți ca într-o familie. Știu ca sună clișeic, și nu, nu am fost plătit să spun asta.

La ce proiect interesant ai lucrat recent?

Sunt atât de multe proiecte interesante, însă dacă e să aleg doar unul aș putea spune că este campania TOP, campanie desfășurătă în strânsă legărura cu cei del Mondelez și Macromex. A fost o provocare, ținând cont de amploarea proiectului și a numeroaselor părți implicate în proiect – 2 clienți, 3 agenți, colaboratori, furnizori, influenceri.

Ce ai spune altor accounți care se gândesc să aplice la Minio?

Hai, ce mai aștepți, convinge-te singur că ce am zis mai sus este adevărat!😊

APLICĂ AICI

Social Media Manager

Integrated Account Manager