Back To Top

PR&Ad Fair Experience

Salut, Marius, ne bucurăm tare mult că ai acceptat să ne răspunzi la un scurt interviu despre experiența ta la PR&Ad Fair 2018. 

Eu vă mulțumesc pentru că v-ați gândit la mine și la MINIO.

 

Înainte de a începe cu întrebările propriu-zise, suntem curioși să aflăm care e cea mai provocatoare parte în a fi PR manager la Minio Studio.

Sunt multe provocări zi de zi, dintre cele mai diverse și, câteodată, solicitante. Una dintre provocările mari este să mă adaptez de la un task la altul și de la un proiect la altul, proiectele fiind diferite unele de celelalte. Dar îmi place foarte mult ceea ce fac la agenție și mă bucură faptul că realizăm campanii mari, integrate și de impact.

 

Știm că de când s-a înființat, Minio a fost la toate edițiile PR&Ad Fair, dar tu ai participat anul trecut pentru prima oară la târg. Spune-ne puțin despre experiența primei tale ediții.

A fost o experiență foarte frumoasă și interesantă. Mi-a plăcut că am întâlnit mulți studenți interesați de publicitate, curioși să afle și să descopere. A fost multă interacțiune în cele două zile ale evenimentului, mulți dintre participanți dorind să afle mai multe despre MINIO, despre campaniile agenției și cum se desfășoară un internship la MINIO.

 

Noi evaluăm că fiecare colaborare Minio-PR&Ad Fair a fost super bună. Cum vezi tu lucrurile prin prisma colaborării de anul trecut?

Colaborarea de anul trecut a fost una solidă și productivă. Avem și un rezultat concret, în urma participării la ediția din 2018: o colegă de-a voastră din organizare a urmat un internship la noi și a rămas în echipa noastră. Și se pare că-i place mult la MINIO.

 

Știm că împreună cu echipa Minio participi la multe evenimente. Cu ce se diferențiază atmosfera de la PR&Ad Fair față de celelalte evenimente la care ai fost?

Prin faptul că atmosfera este una preponderent studențească și acest lucru îmi amintește de studenție și de perioada în care și eu participam la astfel de evenimente, în căutare de oportunități. Dar, totodată, organizarea este la fel de profesionistă precum la evenimentele mari de PR

 

Anul trecut v-ați super distrat și ați câștigat premiul pentru cea mai creativă agenție. Cum vă pregătiți pentru ediția din acest an? Aveți deja vreun plan inovator?

Ne-am bucurat foarte mult pentru acest premiu și știm că așteptările sunt pe măsură, în ceea ce ne privește.
Cum ne pregătim? Inovația face parte din ADN-ul MINIO. Cu siguranță vă vom surprinde și anul acesta, pentru că ne vom prezenta cu un concept nou, aplicat, care va stârni interesul participanților.

 

Super! Mulțumim mult pentru interviu! O ultimă întrebare mai am. Ce așteptări ai de la ediția a 11-a PR&Ad Fair?

Să ne surprindeți! Eu apreciez foarte mult implicarea voastră în organizarea evenimentului, an de an, și faptul că îi susțineți și îi ajutați pe studenții de la Comunicare și Publicitate prin această oportunitate – de a-i aduce în același loc cu reprezentanții mai multor agenții și să-și găsească un internship sau chiar un job.

 

Sursa: https://bit.ly/2khoSaR