Back To Top

Viața de account la Minio, povestită de Andreea

Când citești perspectiva Andreei, să știi că recrutăm pentru trei roluri: Head of Accounts, Social Media Manager și Integrated Account Manager. Așa că vezi dacă ți-ar plăcea la noi și poți aplica aici:

APLICĂ AICI:

Social Media Manager

Integrated Account Manager

 

Hey, spune-ne despre tine. Nume, rol și de cât timp ești în echipa Minio.

Hei, eu sunt Andreea și fac parte din minunata echipă Minio de un an și aproape o lună. Deși inițial am fost angajată pentru un alt tip de post, încet-încet, prin diferite task-uri care mai de care, m-am apropiat cel mai mult de aria de account management. Și nu regret deloc!

Care sunt principalele tale responsabilități?

Desigur că există un set standard de responsabilități care se aplică pentru mai toate proiectele, cum ar fi comunicarea continuă cu clientul și creația, dar, după caz, și cu furnizorii sau colaboratorii, crearea de bugete, planificarea și coordonarea proiectului în sine; iar apoi avem partea de colectare a rezultatelor și de analizare a acestora. Că doar trebuie să vezi ce trebuie păstrat și ce n-a prea mers.

Ce îți place la jobul tău?

Legat de ceea ce povesteam mai sus, lucrul care îmi place cel mai mult la job este faptul că nicio zi nu este aidoma celei precedente. Chiar dacă profilul sarcinilor este același, de fiecare dată există o variație care aduce odată cu ea un sentiment de nou. Also, este un mediu propice pentru a învăța și a reuși să te dezvolți. Poate singurul lucru care mă mai face să tresar din când în când, este elementul de neprevăzut, care poate apărea uneori. Dar, nu vine nici acesta fară vreun beneficiu, pentru că reușește să te responsabilizeze.

Care e atmosfera de lucru la Minio?

Personal, simt că atmofera la Minio este fix pe calapodul meu. Oamenii sunt onești și se discută foarte mult despre ceea ce înseamnă munca noastră și cum putem fi mai fericiți atunci când o facem. Nu că nu am fi, însă industria de advertising poate fi, uneori, solicitantă, iar agenția știe cum și când să intervină cu inițiative care au scopul de a ne ridica moralul în acele perioade pline.

La ce proiect interesant ai lucrat recent?

Fiind încă la categoria de novice, nu am dus până acum la finalizare un proiect cap-coadă de una singură. Însă am fost acolo pentru multe detalii care au făcut parte din cele mai recente proiecte de-ale noastre. Deci îmi oferă o doză de mândrie și împlinire faptul că am putut contribui la ce a făcut Minio în ultimul an.

Ce ai spune altor accounți care se gândesc să aplice la Minio?

Fiți pregătiți să găsiți un mediu primitor și deschis! Pe lângă munca faină pe care o facem aici, o să vă și primim cu brațele larg deschise. La propriu, pentru că ne plac îmbrățișările.

APLICĂ AICI:

Social Media Manager

Integrated Account Manager