Back To Top

Viața de account la Minio, povestită de Răzvan

Când citești perspectiva lui Răzvan, să știi că recrutăm pentru trei roluri: Head of Accounts, Social Media Manager și Integrated Account Manager. Așa că vezi dacă ți-ar plăcea la noi și poți aplica aici:

APLICĂ AICI:

Social Media Manager

Integrated Account Manager

 

Work at Minio they said, it will be fun they said… Și pare că este!

Acum câteva luni hoinăream pe IQads în căutarea unui job într-o agenție cool (da, folosesc cool în mod neironic), am remarcat anunțurile scrise de Minio, care erau puțin altfel. Am observat poziționarea lor ca Studio de creație, ceva ce nu am vazut în altă parte, aveau grafica foarte bună și copy-ul foarte bine scris. Am intrat puțin mai deep în problemă și am început să fac research, am descoperit câteva campanii care îmi erau familiare și îmi plăceau mult, de exemplu campania Durex sau campania Snackologie, aruncă o privire AICI și AICI. Apoi mi-am încărcat frumos portofoliul și am aplicat.

Vibe-ul în call-uri a fost foarte bun, cichi-dandi-relaxat, dar și foarte profi. Mi-au trimis un brief interesant pe care a trebuit să îl rezolv, am remarcat că sunt foarte atenți la detalii și destul de exigenți. Fiind o echipă mică/medie, este foarte important pe cine aduci în echipă. S-a muncit, s-a rezolvat, s-a sunat și s-a intrat, iuhu, happy me.

Rolul meu la Minio este de Digital Account, sunt responsabil de proiectul pe care îl executăm pentru client de la primirea brief-ului, până la implementare și facturare (like cap-coadă, cum ar spune Tj Miles).

Acum lucrez la un proiect pentru Cirio și tocmai am filmat două spot-uri drăguțe.

Îmi place mult că am renunțat de curând la birouri. Eu am lucrat full remote câteva luni la început, acum am trecut la lucrul în sistemul Pluria, unde ne rezervăm săptămânal sau oricând dorim working spaces în săli de birouri amenajate de Pluria. Peste tot ai cafeluța bună și poți cunoaște alți oameni faini.

Foarte important, nu iei țeapă cu banii, nu c-aș fi auzit că se întâmplă prin alte părți, dar este important să știi că intri într-un grup unde managementul este interesat de oameni și o să fii grijulit sau să zic grișulit? O să primești grisuleț cu lapte oricând ai o problemă, promit să-l fac chiar eu! Call me Captain Cringe. Vorbind serios, o să dai de niște oameni cu care chiar te poți înțelege.

Îți vor plăcea procesele de lucru și structura bazată pe „studiouri” de la Minio. Colegii au o atitudine proactivă și ne planificăm destul de des sesiuni de learning și knowledge sharing. Pe scurt, o să pleci de aici mai bine decât ai intrat, o să se bată agențiile pe tine și nici măcar nu glumesc. Sau o să mă bată agențiile pe mine și sper să glumesc.

Acestea fiind spuse, te aștept pe la noi dragă coleg/ă, avem clienți cool (în mod neironic) și presimt că vom lua și anul acesta câteva premii, dacă te interesează asta; sau poți să vii să ne uităm amândoi la meme-uri cu pisici.

P.S. – dacă ți se pare undeva că-i prea mult cu glumele, feel free to dance on it.

APLICĂ AICI:

Social Media Manager

Integrated Account Manager