Top
 

Privește dintr-o nouă perspectivă

Dezvoltăm campanii integrate îndrăznețe și privim consumatorul în mod diferit.

Totul se schimbă în jurul nostru, mai rapid și spectaculos ca niciodată. În acest context, aducem consumatorul pe care ni-l imaginăm din birourile noastre cât mai aproape de consumatorul real. Misiunea noastră este să ținem pasul cu lumea consumatorului, să adunăm insight-uri puternice și să înțelegem trendurile, chiar și micro-trendurile. Cu acest know-how strategic, dezvoltăm campanii de comunicare vibrante pentru brandul tău. Îți punem campaniile în valoare. Și propunem abordări curajoase asupra marketingului și publicității.

Trimite-ne o provocare
Suntem partenerii tăi de business.

Campanii de advertising integrate

Consumatorii nu se raportează la canale de comunicare. De ce am face-o noi? Suntem o rețea de profesioniști și avem experiența de business ca să livrăm planuri integrate pentru brandul tău, în fiecare punct de întâlnire cu publicul și consumatorii.

Punem altfel de întrebări.

Campanii creative și îndrăznețe

Strategia este cadrul esențial al fiecărei campanii. Dar creativitatea este cea care atrage atenția consumatorilor. Știm asta și ne antrenăm creativitatea în fiecare zi, așa cum fac atleții profesioniști. Folosim instrumente diverse și metodologii de training și ne testăm abilitățile zi de zi.

Suntem pasionați de retail.

Shopper Marketing

Retailul e unul dintre touch point-urile noastre preferate. Ultima frontieră a cumpărării și adevăratul test pentru brandul tău. Dezvoltăm campanii de trade & shopper, kituri inovatoare de POPM, concepem promoții care îi fac pe consumatori să acționeze și comunicăm proiectele pe canale multiple.

Credem în puterea experiențelor.

Evenimente și activări

Experiențele captivante sunt singurele care ajung la inima consumatorilor. Legăturile, interacțiunile și emoțiile puternice sunt instrumente eficiente de care toate brandurile au nevoie. Contează pe noi pentru lansări de produs memorabile, campanii interne inovatoare, evenimente de CSR cu impact și activări de brand inedite.

Inovarea aduce succesul în business.

Digital și Content Marketing

Cu toții știm că în era AdBlock-ului conținutul este rege. Astfel că provocarea e să generezi conținut de calitate. Noi facem asta zi de zi. Iubim cuvintele și ne place să le oferim informație utilă consumatorilor din toate categoriile. Iar după ce dezvoltăm conținut de calitate, ne folosim know-how-ul pentru a construi un sistem eficient de diseminare a informației.

Creativitatea este modul nostru de exprimare.

Design și video

Acesta este lucrul la care ne pricepem cel mai bine. Avem expertiză în design 2D, 3D, webdesign și design pentru mobil, ilustrații și - desigur - în video. Le realizăm pe toate in-house, pentru că suntem pasionați de design, de la cel pentru idenitate de brand, la poster, website, aplicații și spoturi TV. Ne asigurăm că toate au design de calitate.

Soluții Creative

De pe HUB

De pe BLOG

    No posts were found.

Citește mai multe pe blog
Află CINE SUNTEM

Echipa noastră

CEO

Ioana Mucenic

Ioana este antreprenor de la 22 de ani. Este pasionată de inovare și strategie de business. În ultimii 13 ani a creat și implementat mii de campanii, de la concept la execuție, atât în România, cât și la nivel regional. Este exigentă, dar corectă.

Head of Creatives

Paul Cotor

Paul este un Da Vinci al design-ului modern. Are skilluri complexe, inclusiv design 2D, vector design, 3D, video, programare, design digital, cu o abordare unică și perspectiva unui arhitect. Cu peste 15 ani experiență în industrie, este de asemenea un observator fin al insight-urilor consumatorilor. Expertiza în business, alături de abilitățile de design și de blândețea care îl caracterizează l-au transformat într-unul dintre cei mai îndrăgiți membri ai echipei.

Head of Strategy

Cristiana Pană

Cristiana este una dintre puținele persoane care întrunește ce e mai bun în advertising: perspectiva creativă, mintea ageră de strateg și abilități de client service excepționale. A fost numită Head of Strategy grație dorinței ei enorme de a învăța, curiozitatății pentru tehnologii moderne și capacității de a înțelege insight-uri și trenduri.

Head of Operations

Ana Velea

Ana crede cu desăvârșire în excelența operațională într-un mediu de lucru creativ. Având în spate o experiență de agenție de 10 ani, Ana înțelege operațiunile, procurementul și vânzările ca nimeni altcineva din echipa noastră. Ea coordonează toate activitățile vitale ale unui business, de la managementul P&L la contracte cu furnizorii.

Join Minio world
Subscribe to our latest news!
We take confidentiality very seriously so your email is safe with us.
Never display this again